Een berg aan verhalen:
inspiratie voor training,
coaching en advies

Dagelijks ben ik, Tjerry van Schijndel, professioneel bezig met het schrijven van teksten, copywriting en
storytelling. En dat al vele jaren, waardoor mijn tekstportfolio ‘een berg aan verhalen’ telt. Van webteksten,
jaarverslagen en nieuwsbrieven tot speeches en productpresentaties. En tal van interviews, waaronder met
autoriteiten op hun vakgebied die met hun verhaal mij inspireerden voor mijn activititeiten op het vlak van
training, coaching en advies. Ik denk dan onder meer aan:
Lidewey van der Sluis

Lidewey van der Sluis

Lidewey van der Sluis “Elke investering in mensen moet het belang van de organisatie dienen” Mensen zijn niet alleen het belangrijkste kapitaal van een onderneming, maar vaak ook de grootste…

Lees meer
Toon Gerbrands

Toon Gerbrands

(in zijn functie als algemeen directeur PSV): “Ik had de evaluatie over de gang van zaken binnen de club zonder compromissen moeten benaderen, maar geheel tegen mijn stijl heb ik dat slechts voor 80 procent gedaan. Niet voor de volle 100. Dat verwijt ik mezelf.”

Lees meer
Betteke van Ruler

Betteke van Ruler

(wetenschapper in corporate communicatie en communicatiewetenschap): “Wat je vooraf bedenkt is meestal niet wat je aan het einde realiseert.”

Lees meer
gedreven-door-de-wind-berg-aan-verhalen

Een berg aan verhalen: twaalftal boeken
met voorop Gedreven door de wind

Ik mag me auteur noemen van een twaalftal boeken, opgeteld en wel ‘een berg aan verhalen’ in het kwadraat. Met voorop Gedreven door de wind. Kiran Badloe, Nicholas Heiner, Maxime Jonker en Lilian de Geus zijn vier passievolle topzeilers die allen een en dezelfde droom hebben: olympisch goud. Gepakt door hun drive volg ik het viertal vanaf 2017 op weg naar en tijdens de Spelen van Tokyo. Het levert in oktober 2021 Gedreven door de wind op, voor iedere zeilliefhebber een must en voor iedere ondernemer een bron van inspiratie om de beleving en drive van topsport ‘samen’ naar de eigen werkvloer te vertalen.

gedreven-door-de-wind-berg-aan-verhalen

Wandelend op weg naar
een inspirerend boek

Op het wandelplatform tevoetonline.nl publiceer ik onder de noemer ‘Wandelpraat’ maandelijks een blog over een wandeling die ik samen met mijn vriendin Danielle heb gemaakt. Deze verhalen vormen later mede de inhoud van mijn volgende boek: Een berg aan verhalen. Niet alleen de eigen ervaringen in de bergen, maar ook interviews met succesvolle ondernemers staan in die uitgave garant voor inspiratie en motivatie voor wat jij wilt ondernemen in je zakelijke en/of privéleven. Wordt vervolgd.

topmomenten-visie

samen
topmomenten
beleven