De beleving
en drive van
(top)sport…

Voor het zelf beleven van topmomenten, zakelijk en privé, laat ik me graag inspireren door topsporters en -coaches. Met regelmaat spreek ik dan ook toppers uit de sportwereld, met iedere keer weer volop input voor een krachtige vertaling van de beleving en drive van (top)sport naar jouw werkvloer. Denk bijvoorbeeld aan doelgerichte sessies met topsporters en -coaches bij jou op de zaak, als onderdeel van een verbeter- en/of verandertraject.
Peter Blangé

Peter Blangé

Sportjaar 2023
“Ik ging niet naar de Spelen met de gedachte meedoen is het belangrijkste, ik wilde winnen!”

Lees meer

Diversiteit en inclusiviteit

Welke topsporter of -coach je ook wilt inschakelen voor een clinic, motivatie- of inspiratiesessie of een (product)presentatie, ik regel het graag. Zo heb ik door mijn intensieve samenwerking met sportmarketeer Sport Stories hele korte lijnen met onder meer de paralympische topsporters Diede de Groot, Jetze Plat, Niels Vink en Kimberly Alkemade. Zij blijken in de praktijk perfecte (sparring)partners voor het daadwerkelijk zetten van stappen binnen je organisatie op het vlak van diversiteit en inclusiviteit.

topsport
marathon

Jouw sportieve topmoment

 

Wil je zelf en/of je medewerkers een sportieve uitdaging beleven, puur in het kader van vitaliteit of gecombineerd met zakelijke doelstellingen? Denk hierbij ook aan een juiste balans tussen werk en privétijd. In de takken van sport trailrunning, hardlopen, wandelen, wielrennen en mountainbiken train en coach ik jou en je medewerkers naar uitdagende hoogten. Ook letterlijk, met bekende en minder bekende cols in de Alpen, Dolomieten en Pyreneeën als decor. Voor een berg aan zakelijke inspiratie, persoonlijke beleving én … (levens)verhalen. Ga letterlijk voor topmomenten!

Mee- en tegenwind …

 

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Da’s de praktijk, da’s het leven. Privé, zakelijk en sportief. Hoe om te gaan met succes en hoe met tegenslag? De voorbije jaren heb ik op dit vlak volop extra kennis en inspiratie opgedaan door het intensief optrekken met topzeilers. Eerst samen met Kiran Badloe, Maxime Jonker, Nicholas Heiner en Lilian de Geus tijdens hun traject op weg naar de Olympische Spelen van Tokyo, voor het schrijven van het boek Gedreven door de wind. Vervolgens op weg naar Parijs 2024, met het begeleiden van het zeilduo Afrodite Zegers en Pim van Vugt (Team Portera). Wat je kunt leren van wat hen drijft en hoe zij inspelen op mee- en tegenwind? Welke adviezen hebben zij voor jouw Topmomenten? Laten we samen van wal steken met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

gedreven-door-de-wind

samen
topmomenten
beleven