Aangenaam
kennismaken

 

Mijn naam is Tjerry van Schijndel en ik ben al zo’n twintig jaar zelfstandig adviseur, trainer en coach, met als speerpunten management, sales en marketing. Daarvoor bekleedde ik diverse sales-, management- en directiefuncties in de uitgeverswereld en retail. Ik deel mijn ervaringen graag met jouw als ondernemer, om te helpen bij wat jij zakelijk en/of persoonlijk ambieert en nastreeft.

100% maatwerk

Mijn adviezen, coaching en training zijn altijd praktijk- en klantgericht, altijd 100% maatwerk. Hetzelfde geldt overigens voor mijn dienstverlening op het vlak van copywriting, storytelling en het vertalen van topsportbeleving naar de werkvloer.

Vitale leefstijl

Bij alles wat ik doe laat ik graag sport & business hand in hand gaan. Sport zie ik als een rijke inspiratie- en motivatiebron om op de werkvloer tot optimale prestaties te komen, als individu en als team. Maar sport zie ik letterlijke zin ook als energiebron, als basis voor een energieke en vitale leefstijl. Ik kan me dan ook helemaal vinden in wat onze Landmacht stelt: fit for life = fit for function = fit for action. Ik vertaal dat graag naar: op sportieve en gedreven wijze samen naar grote(re) hoogte!

Verdienstelijk atleet

 

In de jaren negentig behoorde ik tot de subtop van de Nederlandse lange afstandsatletiek. Met als persoonlijke besttijden 30 minuten en 46 seconden op de 10 kilometer, 1 uur, 8 minuten en 40 seconden op de halve marathon en 2 uur en 27 minuten op de marathon, ontpopte ik me tot een verdienstelijk atleet. Ook werd ik een keer Nederlands kampioen berglopen, wat inmiddels onder de noemer trailrunning valt, en nam ik twee keer deel aan het WK berglopen.

Denk in droomscenario’s

 

Met topmomenten sta ik voor de GOUDen kernwaarden Gepassioneerd, Ontwikkelen, Uitdagend en Doen! Niet vreemd dan ook dat ik ook zelf continu bezig ben met het verleggen van grenzen. Practice what you preach, doe wat je zegt, heb ik hoog in het vaandel, zoals ook het denken in droomscenario’s. Deze grondhouding is de kiem van al heel wat moois, waaronder het zelfstandig ondernemerschap, het schrijven van diverse boeken, het uitgeven van een magazine, het ontwikkelen van een eigen MERKsessie en het behalen van het Nederlands kampioenschap berglopen. En wat zit er in het vat? Het beklimmen van de Mont Blanc, het ontwikkelen van een inspiratie- en motivatie coachingstraject voor 60-plussers om invulling te geven aan wat hen werkelijk drijft en een wandeltocht samen met mijn vriendin Danielle van zo’n twee jaar door België, Duitsland, Zwitserland, Italië, Spanje, Portugal en Frankrijk. En dat levert ongetwijfeld weer een Berg aan verhalen op …

samen
topmomenten
beleven