Persoonlijke groei
en ontwikkeling
van jouw team …

Het verbeteren van processen en procedures, maar bovenal het laten groeien, het ontwikkelen van jouw persoonlijke kracht en/of die van je medewerkers. Hierop is alles gericht tijdens mijn coaching, training en advisering, met focus op de vakgebieden management, sales en marketing.

Mijn aanpak voor topmomenten

Op heldere en praktische wijze wordt het verschil in beeld gebracht tussen de huidige gang van zaken en wat de door (of voor!) jou gewenste situatie is. Ontwikkelings- en actiepunten worden benoemd en met maatwerk stap voor stap beetgepakt: coachend, trainend en adviserend. Op individueel en teamniveau. Altijd klant- en resultaatgericht.

Jou en/of je medewerkers worden kennis en kunde bijgebracht. Hard- en softskills worden verder ontwikkeld. De aangereikte tips, adviezen en handvatten kunnen meteen in de dagelijkse praktijk worden toegepast, met alle aandacht voor de juiste gesprekstechnieken. Planmatig worden samen stappen gezet, met overlegstructuur, draagvlak creëren, implementatie en borging als belangrijke sleutelwoorden.

be-graphic

Geen plan = geen succes!

 

Geen plan = geen succes is een veelgehoorde uitdrukking die ik in mijn coaching, training en advies graag en bewust gebruik. Het is een van de basisgedachten onder mijn vijf stappen-methode Bedenk, Benoem, Beschrijf, Beleef en Beloon. Hoe blijf of kom je zelf aan het stuur van je eigen leven, zakelijk en/of privé? Laten we samen iets plannen…

Het Plan-Nando Boers

Boekentip voor elke
ambitieuze ondernemer!

Hoe is Team Jumbo-Visma van ‘bijna uitgefietst’ uitgegroeid tot het beste wielerteam van de wereld, met als hoogtepunt het winnen van de Tour de France? In het boek Het Plan wordt de weg naar succes uitvoerig en levendig beschreven. Met voor elke ambitieuze ondernemer volop inspiratie voor eigen verbeterplannen en verandertrajecten. Een aanrader.

samen
topmomenten
beleven