Vorm en inhoud
geven aan jouw
verhaal

Het schrijven van onder meer web- en socialteksten, mailings, nieuwsbrieven en persberichten is bij mij, Tjerry van Schijndel, in professionele handen. De basis van effectieve, prikkelende en succesvolle teksten is evenwel weten waarvoor je met je bedrijf, organisatie en/of product gaat en staat. Ik ben niet alleen copywriter, ik weet ook als geen ander het fundament te leggen onder jouw communicatieverhaal in het algemeen en voor jouw purpose, drive en positionering in het bijzonder. Onder mijn regie en advisering geef jij samen met je mensen verder inhoud en vorm aan jouw zakelijke en/of persoonlijke verhaal.

MERKsessie voor storytelling en merkbuilding

 

Ben je voor jou als persoon, voor je bedrijf of voor een product op dienst op zoek naar het antwoord op de vraag: wie ben ik? Met als aftrap een prikkelende en richtinggevende presentatie over hoe op deze vraag tot het juiste antwoord te komen, ga ik hierover graag met je aan tafel. Voor een verhelderend en praktisch gesprek over storytelling en merkbuilding, met items als missie, visie, ambitie, oertypen, positionering, USP’s, klantgerichtheid, employer building en communicatie. In vier stappen word je meegenomen naar de krachtige kern van jouw verhaal, van jouw boodschap. Anders gezegd: je gaat van ‘wie ben ik?’ naar ‘MERK wie ik ben!’.

sportstories_podcasts

Ook in de vorm van podcasts en blogs geef ik vorm aan jouw verhaal

Het schrijven van een blog of het opnemen van een podcast, met jouw boodschap centraal, ik verzorg het graag en professioneel. Laten we nader kennismaken en de mogelijkheden bespreken. Op deze plek alvast een aantal podcasts die ik voor mijn klant Sport Stories mocht verzorgen. Veel luisterplezier!

samen
topmomenten
beleven